Ο κορονοϊός «άδειασε» τον ουρανό της Ευρώπης από αεροπλάνα – Εντυπωσιακό βίντεο

ο-κορονοϊός-άδειασε-τον-ουρανό-της-ε-1036092

Ο κορονοϊός και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας μείωσε την εναέρια κυκλοφορία κατά 90% σε σχέση με πέρυσι. Με τη βοήθεια των ραντάρ έχουν καταγραφεί από τη μία οι χιλιάδες καθημερινές πτήσεις στον ουρανό της Ευρώπης τον Απρίλιο του 2019 και στη συνέχεια η σημαντικά μειωμένη κυκλοφορία αεροσκαφών τον ίδιο μήνα φέτος.

Όπως φαίνεται στο βίντεο στις 18 Απριλίου πέρσι στον ουρανό της Ευρώπης πετούσαν πάρα πολλά αεροπλάνα. Στις 16 Απριλίου το 2020 και εν μέσω της πανδημίας η εικόνα που καταγράφηκε είναι εντελώς διαφορετική καθώς ο αριθμός των πτήσεων που πραγματοποιήθηκαν ήταν σημαντικά μειωμένος.

Πολλές είναι οι αεροπορικές εταιρείες που έχουν λάβει μέτρα για την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού τους. Ανάμεσα στα μέτρα που λαμβάνουν είναι οι κενές θέσεις μεταξύ των επιβατών, η απαγόρευση των χειραποσκευών και η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε προσωπικό και επιβάτες.

Δείτε το βίντεο:

enikos.gr

One thought on “Ο κορονοϊός «άδειασε» τον ουρανό της Ευρώπης από αεροπλάνα – Εντυπωσιακό βίντεο

  1. Ο κοροναϊός κατέστρεψε τη ζωή όλων μας. Όλοι χάσαμε τις δουλειές μας και έπρεπε να αναζητήσουμε νέα δουλειά. Κάποιοι ήταν τόσο άρρωστοι που έπρεπε να μένουν συνεχώς στο σπίτι σε καραντίνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook