Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πανηγυρίζει τη νίκη της Σάκκαρη – Είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες | Photos

ο-κωνσταντίνος-μητσοτάκης-πανηγυρίζ-1234068

Στις κερκίδες του «Court Suzanne-Lenglen» στο Παρίσι, όπου γίνεται το Roland Garros βρέθηκε ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, να πανηγυρίζει τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε έναν σπουδαίο αγώνα σήμερα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του Roland Garros καθώς κέρδισε με 2-0 (6-1, 6-3) την Νο.4 στον κόσμο και περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Σοφία Κένιν.

Στις κερκίδες για να παρακολουθήσει τον σημαντικό αυτό αγώνα για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια που κατέληξε με μια σπουδαία νίκη βρέθηκε και ο γιος του πρωθυπουργού. Η παρουσία του εκεί δεν οφειλόταν μόνο στην αγάπη του στο τένις αλλά έκρυβε και άλλους λόγους… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida, τους τελευταίους πέντε μήνες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρίσκεται σε σχέση με την Μαρία Σάκκαρη. Κάπως έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει σήμερα από το πλευρό της.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (δεξιά) στο «Court Suzanne-Lenglen» παρακολουθεί τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη για το Roland Garros

iefimerida.gr

2 thoughts on “Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πανηγυρίζει τη νίκη της Σάκκαρη – Είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook