Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε στον γάμο του αδερφού του | Video

ο-κωνσταντίνος-αργυρός-τραγούδησε-στ-1488669

Ο αδερφός του Κωνσταντίνου Αργυρού, Παύλος και η αγαπημένη του, Άννα Μαρία Αναξαγόρου, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο.

Στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής του ο Παύλος Αργυρός δεν θα μπορούσε να μην έχει στο πλευρό του τον αδερφό του, Κωνσταντίνο, ο οποίος μάλιστα, τραγούδησε στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε μετά το μυστήριο.

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και στη συνέχεια καλεσμένοι ανέβασαν στιγμιότυπα στα social media όπου βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδάει προς τιμή του ζευγαριού.

Δείτε βίντεο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδάει στον γάμο του αδερφού του:

Ο Παύλος Αργυρός και η πρώην Μις Κύπρος έχουν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, τον Ιούλιο του 2021 και διατηρούν σχέση τα τελευταία έξι χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μεγάλη αδυναμία στα δύο αδέλφια του, τον Παύλο και την Κατερίνα, με τα οποία είναι τρίδυμα. Μάλιστα, ήταν τα πρώτα τρίδυμα στην Ελλάδα που γεννήθηκαν με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Για τον αδερφό του Παύλο, που είναι οικονομολόγος, ο γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Ο αδελφός μου είναι ένας άνθρωπος με ηρεμία στη ζωή του. Βλέποντας πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ηρεμώ κι εγώ, παρά τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς μου. Έχω ανάγκη την οπτική του. Ο καθένας μας γνωρίζει τι ζητά και καλό είναι αυτό που έχει ανάγκη να το επικοινωνεί. Μόνο με τη συζήτηση μπορούν να προχωράνε τα πράγματα. Όταν, μάλιστα, ενώνονται οι ιδέες, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο. Συγχρόνως συνεργάζομαι και με την αδελφή μου, που ζει στο εξωτερικό, με την έννοια ότι τη συμβουλεύομαι τόσο για θέματα ζωής όσο και για καριέρας».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook