O Kοκλώνης αναλαμβάνει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του OPEN – H ανακοίνωση για τη σύμπραξη με την Barking Well

o-kοκλώνης-αναλαμβάνει-το-ψυχαγωγικό-πρ-1707029

Ένα προγραμματισμένο ραντεβού που τελικά ευδοκίμησε ήταν το σημερινό στα γραφεία της διοίκησης του Open.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης 6/6 ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με τον Ceo της Barking Well Media, Τζώνη Καλημέρη, πήγαν στο Open και μετά από τις διαπραγματεύσεις του φύσηξε λευκός καπνός για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Η Barking Well Media, αναλαμβάνει το ψυχαγωγικό μέρος του προγράμματος του OPEN, με μια νέα συνεργασία που έρχεται να διαγράψει όποια διαμάχη υπήρχε στο παρελθόν. Ο τομέας της ενημέρωσης παραμένει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, που είναι ο κύριος μέτοχος του καναλιού. Πράγμα που αναστέλλει τις όποιες σκέψεις για πώληση μετοχών του, τουλάχιστον προς το παρόν.

Οπότε οι εκπομπές της Μπέτυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη περνούν στα χέρια του Νίκου Κοκλώνη, καθώς και όποια άλλη προκύψει στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Έτσι το κλίμα ανασφάλειας των τελευταίων εβδομάδων αναμένεται να καταλαγιάσει και οι συνεργάτες των δύο εκπομπών να δουν τη συνέχειά τους από τον Σεπτέμβριο.

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN

«Η διοίκηση του OPEN, στο πλαίσιο επανασχεδιασμού του σταθμού, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρία παραγωγής Barking Well. Η Barking Well αναλαμβάνει την υλοποίηση ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook