Ο Κικίλιας αγωνιά για τον Τουρισμό

Δεν έχουν περάσει ούτε 20 ημέρες από τότε που ο Βασίλης Κικίλιας προανήγγελλε ότι η Ελλάδα θα άνοιγε τις πύλες της για ξένους τουρίστες και θα ξεκινούσε τη σεζόν της την 1η Μαρτίου -δηλαδή νωρίτερα του συνήθους- και στο υπουργείο Τουρισμού περίμεναν μία… σπουδαία σεζόν.

Όμως, όταν κάνουμε σχέδια, ο… Πούτιν γελά. Όσοι έχουν συνομιλήσει το τελευταίο διάστημα με τον υπουργό Τουρισμού, βλέπουν ότι δεν κρύβει την βαθιά ανησυχία του για την «βαριά βιομηχανία» της χώρας, εξαιτίας της επιδείνωσης των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας.

Ως γνωστόν, οι Ρώσοι τουρίστες είναι πολλοί και πληρώνουν καλά τόσο στην Χαλκιδική όσο όμως και στην Κρήτη, αλλά και στη Ρόδο.

Πέραν αυτού, η συνολική αναταραχή στην διεθνή σκηνή δεν προοιωνίζεται μία καλή τουριστική σεζόν ακόμη και για Ευρωπαίους τουρίστες, ενώ τα μηνύματα που φτάνουν στο επιτελείο του υπουργού από όλους τους μεγάλους τουριστικούς πράκτορες για τις ακυρώσεις και τις κρατήσεις ενόψει του καλοκαιριού, έχει καταστήσει εξαιρετικά νευρικό τον υπουργό. Και με το δίκιο του…

matrix24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ