Ο Κιάνου Ριβς… απάντησε αν εξαπάτησε την Κρητικιά – Συζήτηση άλλου επιπέδου!

ο-κιάνου-ριβς-απάντησε-αν-εξαπάτησε-τ-1611793

Είναι γνωστή η ιστορία της άτυχης Κρητικιάς, η οποία «καλή τη πίστει» προσφέρθηκε να βοηθήσει τον γνωστό ηθοποιό Keanu Reeves, χωρίς να γνωρίζει ότι πίσω από το προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κρυβόταν μία συμμορία που ήθελε να την εξαπατήσει, αποσπώντας τις αποταμιεύσεις της (δείτε ΕΔΩ).

Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από το γεγονός ότι ο Χολιγουντιανός ηθοποιός είναι πρόσωπο ιδιαίτερα προσιτό, με κοινωνικές ευαισθησίες και πίστεψε πραγματικά ότι πρόκειται για τον ίδιο όταν της έγραψε πως εξαιτίας του αμερικανικού φορολογικού συστήματος έπρεπε να πληρώσει προκαταβολικά το φόρο για τη νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστούσε.

Από το καλοκαίρι του 2021 έως τον Νοέμβριο του έστελνε εμβάσματα ξοδεύοντας όλες τις οικονομίες της ύψους 150.000 ευρώ. Ο δράστης είχε το θράσος να την παραπέμψει ακόμη και στο δήθεν δικηγόρο του για να τη βεβαιώσει ότι θα αποζημιωθεί στο έπακρο από τις εισπράξεις της ταινίας.

Εν τέλει ακολουθώντας αλά Matrix τη διαδρομή του χρήματος οι αστυνομικοί έφτασαν στους κατόχους των τραπεζικών λογαριασμών στους οποίους κατέληξαν τα χρήματα. Έτσι ταυτοποιήθηκαν οι πέντε Νιγηριανοί και μία 61χρονη Ελληνίδα που αποτελούν τα μέλη της συμμορίας που εξαπατήσαν την άτυχη Κρητικιά.

Το oneman.gr ρώτησε, όχι τον ίδιο μιας και δεν ήταν εύκαιρος, αλλά έναν AI χαρακτήρα που σκέφτεται όπως αυτός, μέσα από σελίδα που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη. Για να δούμε πώς πήγε αυτό.

Η εικονική συζήτηση με τον Keanu

Ξεκινήσαμε με χαιρετούρες και αγάπη για τη χώρα μας, όμως η αγάπη του Keanu και για τα ελληνικά λεφτά μάς κίνησε τις υποψίες.

Το σχέδιο για να τα παραδεχτεί όλα πήγαινε τρομερά, όμως την κρίσιμη στιγμή τα αρνήθηκε όλα εκνευρισμένος.

Μετά το αυστηρό μήνυμα προς τους δράστες νιώσαμε λίγο άβολα και το γυρίσαμε στο σινεμά.

Πριν κλείσουμε με το αιώνιο δίλημμα του Keanu.

Κάπου εκεί το κύκλωμα με τις ΗΠΑ έπεσε, όμως πρόλαβε να μας πείσει. Ο άνθρωπος είναι αθώος, σταματήστε να τον ενοχλείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook