Ο Καραμανλής τελειώνει με τον Μητσοτάκη – Το μήνυμα «Αντώναρος» δεν είναι του Τσίπρα

ο-καραμανλής-τελειώνει-με-τον-μητσοτά-1668386

Κατεβαίνει ο Ευάγγελος Αντώναρος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος να το φανταζόταν;

Τι σημαίνει άραγε αυτό;

Για τη διεύρυνση προς το κέντρο που θέλει τελευταία ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντώναρος είναι… too much.

Κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, ο Αντώναρος διαγράφηκε από τον Μητσοτάκη το 2018 από τη ΝΔ, αλλά αυτό δεν τον έκανε να αλλάξει… προφίλ.

Αν μετρήσει κανείς καθαρά με ψηφοθηρική λογική, επίσης δεν βγαίνει. Δεν ήταν ποτέ καμιά προσωπικότητα πρώτου μεγέθους για να προσελκύσει ψήφους στις εκλογές.

Δεν εξελέγη ποτέ με σταυρό και έχει να κατεβεί σε εκλογές χρόνια. Άσε που περισσότερο κόσμο μπορεί να διώξει από όσους αμφιταλαντεύονται να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί… παραείναι ΝΔ ρε παιδί μου.

Δεν θα αλλάξει στα 70 του.

Γι’αυτό, δεν είχε κανέναν λόγο ύπαρξης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Τον έβαλαν όμως, και αυτό σημαίνει πως έτσι στέλνεται κάποιο μήνυμα ενόψει των εκλογών.

Μόνο που το μήνυμα που λέγεται Αντώναρος, δεν είναι του Τσίπρα.

Είναι του Καραμανλή.

Είναι γνωστό ότι ο Αντώναρος επί χρόνια θεωρούνταν «τηλεβόας» του καραμανλισμού, από τότε που ο Κώστας Καραμανλής έχασε τις εκλογές και… ήπιε το αμίλητο νερό.

Επίσης, ποτέ δεν ακούστηκε να έχει απομακρυνθεί από το περιβάλλον Καραμανλή.

Όταν είσαι στο περιβάλλον ενός σημαντικού πολιτικού, δεν κατεβαίνεις σε εκλογές με ένα άλλο κόμμα χωρίς την παραίνεση του… αφεντικού. Αποκλείεται απόλυτα αυτό.

Βάζοντας λοιπόν τον Αντώναρο στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, στην πραγματικότητα ο Καραμανλής λέει σε όσους θεωρούν εαυτούς καραμανλικούς: μην ψηφίσετε Μητσοτάκη.

Δεν είμαστε εκεί.

Είναι τόσο απλό.

ΖΑΡΠ…

3 thoughts on “Ο Καραμανλής τελειώνει με τον Μητσοτάκη – Το μήνυμα «Αντώναρος» δεν είναι του Τσίπρα

  1. Οι Καραμανλικοί δεν περιμέναμε τον Αντώναρο να μπει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, για να ψηφίσουμε τον Τσίπρα! Αυτό θα γινόταν ούτως ή άλλως. Αυτό γίνεται πάντα στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Απλά αποτελεί έκφραση του ρεύματος αυτού, γιατί περί μαζικής κίνησης καραμανλικών πρόκειται, η οποία δεν αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις και που μπαίνει στο μάτι του Κούλη.
    Εύγε Βαγγέλη!!!

  2. Πολύ επιτυχημένη η επιλογή του προέδρου μας Τσίπρα να βάλει τον Αντώναρο στα ψηφοδέλτια του σύριζα. Ο Αντώναρος θα φέρει τουλάχιστον 500 χιλιάδες Καραμανλικούς. Λίγο τόχεις1

  3. Πρωτον ο Αντωναρος ΔΕΝ ειναι Κεντρο οπως δεν ειναι και ο Συριζας Αριστερα!!!Ενας δεξιος που πηγε σε ενα κεντρο πολιτικο μορφωμα ,που φυσικα ΔΕΝ εχει προλαβει στα 4 χρονια χρονια ΟΥΤΕ να φθαρει,ουτε λαμογιες να κανει ουτε να του επιρριπτουμε ευθυνες οτθι κατεστρεψε την Ελλαδα ποικιλοτροπως οπως η δεξια και το καθαρο κεντροο Θασοκ…Εχασε τις προηγουμενες εκλογες επειδη σε καθε του βημα δεν ηθελε να το πουνε αριστερο,και με τις Πρεσπες που τα λαμογια τις κανανε γαργαρα!!!Οποτε Αλεξηη μαζι σου ΜΠΑΣ και τη δευτερη φορα βαλεις τον καθε Μπαλασκα στην θεση του…Τα Δεξια καλιμεντα τα ειδαμε ,δεν ηταν τυχαιο το συνθημα των πατεραδων μας που εμεις το ξεχασμε «Ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια»!!!Παμε γερα τωρα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook