Ο Καλογερής ανοίγει άμεσα το δρόμο στο Γουβερνέτο: «Αν κάνουν άλλη κίνηση δεν θα είναι για καλό τους»

ο-καλογερής-ανοίγει-άμεσα-το-δρόμο-στο-1210917

Θέμα ωρών είναι να ανοίξει ο δρόμος ανάμεσα στην Αγία Τριάδα και τη Μονή Γουβερνέτου, όπως επισήμανε στο zarpanews.gr ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής.

Tο «σήριαλ» που απασχολεί τα Χανιά εδώ και αρκετές ημέρες δείχνει να φτάνει στο τέλος του, άνευ συγκλονιστικού απροόπτου και ατράνταχτων στοιχείων με τα οποία η Μονή θα καταφέρει να αποδείξει την ιδιοκτησία της οδού.

Μετά και το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο, ο κος Καλογερής ξεκαθάρισε οτι ο δρόμος είναι επαρχιακός και κατά συνέπεια ανήκει στην Περιφέρεια Κρήτης, σύμφωνα και με βασιλικό διάταγμα του 1956, ενώ έπειτα υπήρξε επαφή με την Μονή Γουβερνέτου, η οποία δεν είχε επιλογή, παρά να δεχθεί τη θέση του.

Ακόμη, συμπλήρωσε οτι η Μονή Γουβερνέτου δεν έχει κάποιο λόγο να ισχυριστεί οτι λόγω πανδημίας και συνωστισμού πρέπει να ελέγξει την προσέλευση των ανθρώπων, αφού δεν είναι δική της αρμοδιότητα.

«Δεν νομίζω να χρειαστεί άλλη κίνηση από πλευράς Μονής σχετικά με την πύλη, γιατί δεν θα είναι για καλό τους», κατέληξε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, εννοώντας οτι δεν υπάρχει περίπτωση η Μονή να δικαιωθεί σχετικά με το ιδιοκτησιακό κομμάτι που έχει προκαλέσει αναταραχή στις τάξεις των κατοίκων του Ακρωτηρίου.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Ο Καλογερής ανοίγει άμεσα το δρόμο στο Γουβερνέτο: «Αν κάνουν άλλη κίνηση δεν θα είναι για καλό τους»

  1. 1- προστιμο δεν θα πληρωσει ο Ηγουμενος για την καταπατηση που εκανε;
    2- Θα την γκρεμισουνε; τα μπαζα τι θα γινουνε;
    3- ή μηπως θα μεινουν εκει να «ομορφαινουν» το τοπιο που μεχρι πριν απο λιγο ηταν ανεγγιχτο και θεικο;

  2. Αυτόν τον άνθρωπο τον έχουμε αντιπεριφερειάρχη και αναρωτιόμαστε γιατί δεν πάει μπροστά ο τόπος. Τι πάει να πει «αν κάνουν κάποια κίνηση δε θα είναι για καλό τους»; Δηλαδή, θα πάει με την καραμπίνα του να τους μπουμπουνίσει; Και αν η Μονή έχει τα χαρτιά που λέει που δείχνουν ότι ο δρόμος ανοίχτηκε με έξοδα της Μονής για να εξυπηρετεί τους πιστούς και την Μονή, σε έκταση της Μονής και ότι ο δρόμος ήταν να πάει αλλού και δεν έγινε ποτέ, τι θα κάνει ο Καλογερής;
    Λίγη σοβαρότητα ρε σεις, και από τις δύο πλευρές να λυθεί το θέμα…

  3. Χανιωτικη κοινωνια – τραγοπαπαδια… 1-0
    Αραγε ειστε υπερηφανοι για τις ιδεες που και καλα πρεσβευεται; Επισης τι γνωμη εχετε »κυριοι΄΄ ηγουμενοι για την αρμαδα αρνητικων σχολιων σε καθε ποστ που ανεβαινει στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης και στα site? Γιατι δεν σας αγαπανε οι ετεροι χριστιανοι;
    Επισης ιδιαιτερο ενδιαφερον εχει το ερωτημα 1 του ΑΚ !!!!

    1. Και εσύ θα έπρεπε να αναρωτηθείς γιατί στα περισσότερα δικαστήρια δικαιώνεται η εκκλησία. Είναι όλοι οι δικαστές ΄πουλημένοι΄ ή μήπως η εκκλησία δεν διεκδικεί κάτι παράνομο ; Όσο για το πλήθος των αρνητικών σχολίων μην κρίνεις απ΄αυτά : Οι άδειοι ντενεκέδες κάνουν την πολλή φασαρία !

  4. Μήπως πίσω από την κίνηση αυτή της δήθεν προσπάθειας αποτροπής έκνομων πράξεων στην περιοχή είναι η «ιδιωτικοποίηση» της, η αναστήλωση παλαιών κτισμάτων και η παροχή υπηρεσιών VIP σε «θρησκευτικούς τουρίστες»?
    Λέω εγώ τώρα, έχουμε και τα πρόσφατα παραδείγματα επιχειρηματοποίησης του Σταυρού με τα 150.000€ το στρέμμα που ζήταγαν οι κατά τα άλλα «δίπλα στον άνθρωπο» γενειοφόροι τεχνοκράτες-μπίζνεσμαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook