Ο κακός χαμός σε κορονοπάρτι στην παραλία – Έβαλαν φωτιά σε ομπρέλες | Video

ο-κακός-χαμός-σε-κορονοπάρτι-στην-παρα-1236853

«Αγρίεψαν» τα πράγματα σε «κορoνοπάρτι» σε παραλία της Γλυφάδας – Νεαροί έβαλαν φωτιά στις ομπρέλες και πετούσαν πέτρες στους πυροσβέστες

Χαμός επικράτησε το βράδυ της Κυριακής σε πλαζ της Γλυφάδας όταν εκατοντάδες άτομα διοργάνωσαν «κορωνοπάρτι» στην παραλία.

Δυστυχώς, όμως, κάποια στιγμή, τα πράγματα ξέφυγαν, όταν νεαροί άρχισαν να καίνε τις ψάθινες ομπρέλες της πλαζ, προκαλώντας φθορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, μερικά άτομα δεν αρκέστηκαν στις φωτιές, καθώς όταν ηρθε η Πυροσβεστική άρχισαν να πετάνε πέτρες στους πυροσβέστες.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του και ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ήταν μια μεγάλη ομάδα νεαρών περίπου 1000 ατόμων που μαζεύτηκαν στην παραλία κατά τις οκτώ το βράδυ. Περίπου στις δέκα τα πράγματα μεταξύ κάποιων ατόμων αγρίεψαν καθώς άρχισαν να βάζουν φωτιά στις ψάθινες ομπρέλες.

Μάλιστα όταν έφτασαν στην περιοχή δύο πυροσβεστικά οχήματα για να σβήσουν τις φωτιές και να απομακρύνουν τον κόσμο με ασφάλεια, κάποιοι από αυτούς που είχαν ξεκινήσει τα επεισόδια και είχαν παραμείνει στην παραλία πετούσαν πέτρες στα οχήματα και τους πυροσβέστες.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook