Ο καιρός στην Κρήτη την Κυριακή 10 Ιουλίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-την-κυριακή-10-ιουλί-1173461

Τοπικές βροχές αρχικά στα ανατολικά και νότια τμήματα, με σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές βροχές ή και τοπικές καταιγίδες στα νότια και βορειοανατολικά ηπειρωτικά. Στα υπόλοιπα τμήματα ηλιοφάνεια με παροδικές τοπικές νεφώσεις. Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 5-6 μποφόρ στα πελάγη. Δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες στα ανατολικά και νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022, αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές σε τμήματα της Ανατολικής Θεσσαλίας, των Σποράδων, της Ανατολικής Στερεάς, των Κυκλάδων και της Κρήτης. Τα φαινόμενα σταδιακά από τις πρωινές ώρες αναμένεται να εξασθενήσουν από τα βόρεια, ωστόσο στην Κρήτη οι τοπικές βροχές θα συνεχιστούν έως τις μεσημβρινές ώρες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως σε ορεινά τμήματα της Πελοποννήσου και της Ανατολικής Μακεδονίας υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή και καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με παροδικές και τοπικές νεφώσεις. Δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες θα επικρατήσουν τοπικά σε τμήματα των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

ΧΑΝΙΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΛΑΣΙΘΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook