Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τρίτη-7-ιανου-98855

kairos vroxhΝεφώσεις με βροχές στη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στην Κρήτη ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook