Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τρίτη-27-ιανο-98855

kairos vroxhΒροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας με πιο ισχυρά φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα και στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από -2 έως 4 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 8 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 10 βαθμούς στην Ήπειρο, από 2 έως 12 στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 15 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Τρίτη 27/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Τρίτη 27/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Τρίτη 27/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook