Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τρίτη-12-ιανο-267896

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και αργότερα πιθανόν στα κεντρικά ηπειρωτικά και παροδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά και βόρεια περιμένουμε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2015. Παράλληλα, κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 8 έως 12 βαθμούς), 14 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (στη Βόρεια Κρήτη η μέγιστη τοπικά θα φτάσει τους 22-23 βαθμούς), 13 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Τρίτη 12/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Τρίτη 12/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα Τρίτη 12/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook