Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 9 Ιανουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-9-ιαν-790117

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα, με χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης. Βροχές θα πέσουν στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο και από το απόγευμα στο Αιγαίο και στις παράκτιες περιοχές.

Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα βορειοδυτικά και έως το απόγευμα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα, ενώ από το μεσημέρι στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Παγετός θα σημειωθεί έως τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας.

Ο καιρός στην Κρήτη

ΧΑΝΙΑ

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων ενώ τις βραδινές ώρες αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά. Oι άνεμοι θα πνέουν ΝΝΔ έως ΝΔ, εντάσεως από 2 έως 3 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από -2 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά. Oι άνεμοι θα πνέουν Ν έως ΝΝΔ, εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από -4 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΝΝΔ, εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από -4 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

ΛΑΣΙΘΙ

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΝΔ, εντάσεως από 1 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από -7 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteocrete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook