Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 30/10/2013

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-30-10-2013-66959

kairos12Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με παροδικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία, περιμένουμε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 9 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Πηγή: meteo

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook