Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-15-ια-978294

Βροχές στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο αναμένονται την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, νεφώσεις αναμένονται στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, στο Νότιο Ιόνιο και στο Αιγαίο, ενώ νεφώσεις κατά περιόδους αναμένονται στα βόρεια ηπειρωτικά και το Βόρειο Ιόνιο. Βροχές θα σημειωθούν στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, οι οποίες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα θα είναι κατά τόπους ισχυρές και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στο Αιγαίο και τα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 7, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 12, στη Θεσσαλία από 3 έως 10, στα δυτικά ηπειρωτικά από 6 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 14, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 5 έως 12, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από 11 έως 15 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίο από 9 έως 14.

ΧΑΝΙΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΛΑΣΙΘΙ

Πηγή: meteoblue.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook