Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-13-φε-602239

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές της Ανατολικής και Νότιας ηπειρωτικής χώρας και στο Αιγαίο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Πελοποννήσου. Τα φαινόμενα στο Νότιο Αιγαίο, το απόγευμα και βράδυ της Τετάρτης 13/02 θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 3 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από -2 έως 9, στη Θράκη από 1 έως 6, στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά από 0 έως 10, στη Θεσσαλία από 1 έως 7, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 4 έως 8, στη Δυτική Πελοπόννησο από 4 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 10, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 5 έως 8, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 14, και στην Κρήτη από 8 έως 13.

Χανιά

Τις μεσημεριανές ώρες προβλέπεται βροχερός καιρός, ενώ τις βραδινές ώρες αναμένεται να εκδηλωθεί καταιγίδα. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΒΔ, εντάσεως από 4 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 6 έως 8βαθμούς Κελσίου.

Ρέθυμνο

Τις μεσημεριανές και τις βραδινές ώρες προβλέπεται συννεφιασμένος και πιθανότατα βροχερός καιρός. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΒΔ, εντάσεως από 2 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Ηράκλειο

Τις μεσημεριανές και τις βραδινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, Άνεμος μεταβλητός 2 έως 4 μποφόρ απο ΒΒΑ έως ΝΝΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Λασίθι

Το μεσημέρι προβλέπεται συννεφιασμένος καιρός με πιθανότητα βροχόπτωσης το μεσημέρι. Άνεμος μεταβλητός 1 έως 3 μποφόρ απο Α έως ΝΝΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 5 έως 8 βαθμούς Κελσίου

Πηγή: meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook