Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-11-δε-775502

Βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, και στα νησιωτικά τμήματα του Κεντρικού, Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, με τοπικά έντονα φαινόμενα, περιμένουμε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019.

Οι καταιγίδες θα εντοπίζονται κυρίως στα νησιωτικά και παραθαλάσσια τμήματα. Μετά το μεσημέρι τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και στα δυτικά κυρίως τμήματα της Κρήτης. Χιονοπτώσεις, τοπικά πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 5 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 11, στην Ήπειρο από 7 έως 16 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 13 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 10 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 16, και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 18 βαθμούς, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 20 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΧΑΝΙΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΛΑΣΙΘΙ

Πηγή: meteoblue.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook