Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-1-απρ-842493

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα στα βόρεια, χιονοπτώσεις σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο, θυελλώδεις άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο μετά το απόγευμα, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια.

Πιο αναλυτικά:

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, βόρεια και βαθμιαία στα κεντρικά τμήματα, χιονοπτώσεις αρχικά στα βόρεια και κεντρικά ορεινά και βαθμιαία στα βόρεια ημιορεινά και από το βράδυ σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο περιμένουμε την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020. Τα φαινόμενα κυρίως μετά το μεσημέρι στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 8 βαθμούς), 9 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 8 έως 12 βαθμούς), 11 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 8 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 12 έως 18 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

ΧΑΝΙΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΛΑΣΙΘΙ

Πηγή: meteoblue.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook