Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-23-μα-251483

kairos-moyntos1Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και μεταφορά σκόνης από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής, περιμένουμε το Σάββατο 23 Μαΐου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 30 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, Σάββατο 23/5, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, Σάββατο 23/5, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Σάββατο 23/5, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook