Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 23 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-23-φε-673874

Έντονη κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019. Τοπικά ισχυρές βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα πεδινά κυρίως της Δυτικής και Νότιας Ελλάδας, στα νησιά του Ιονίου, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, συνοδευόμενες από τοπικά ισχυρές καταιγίδες κυρίως σε θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.

Ωστόσο στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και κυρίως στα παράκτια τμήματα τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν. Χιονοπτώσεις, κατά τόπους και κατά περιόδους πυκνές, θα εκδηλωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, στα ορεινά της Κρήτης, στα περισσότερα πεδινά τμήματα της Μακεδονίας, της Θράκης και βαθμιαία της Θεσσαλίας και της Βόρειας Στερεάς, καθώς και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν επίσης σε περιοχές της Ηπείρου, της Στερεάς και της Πελοποννήσου με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.

Χιονόνερο ή χιόνι αναμένεται στις Σποράδες. Παράλληλα στο Βόρειο Αιγαίο και στη Δυτική Ελλάδα θα επικρατήσουν θυελλώδεις άνεμοι με εντάσεις που τοπικά θα φτάσουν τα 9 με 10 μποφόρ, ενώ οι θερμοκρασίες θα παρουσιάσουν σημαντική πτώση.

Χανιά

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων. Άνεμος μεταβλητός 1 έως 3 μποφόρ απο ΒΒΑ έως ΝΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Ρέθυμνο

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΝΝΑ, εντάσεως από 2 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Ηράκλειο

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν Ν έως ΝΝΔ, εντάσεως από 2 έως 3 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Λασίθι

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Άνεμος μεταβλητός 2 έως 3 μποφόρ απο Β έως ΝΝΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteocrete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook