Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-16-φε-0

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στη Νοτιοανατολική Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στην Ανατολική Πελοπόννησο, βροχές και καταιγίδες στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο, περιμένουμε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019. Επισημαίνεται ότι στη Βόρεια και κυρίως στη Δυτική Κρήτη τα φαινόμενα θα είναι και πάλι τοπικά ισχυρά, ενώ πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά του νησιού και κατά τόπους σε ημιορεινά τμήματα.

ΧΑΝΙΑ

Τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα καταιγίδας, ενώ τις βραδινές ώρες αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΑ, εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 2 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις και βροχοπτώσεις με πιθανότητα καταιγίδας, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΑ έως ΒΒΔ, εντάσεως από 4 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 1 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΒΔ, εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 1 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

ΛΑΣΙΘΙ

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής, το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις και βροχοπτώσεις με πιθανότητα καταιγίδας ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα καταιγίδας. Άνεμος μεταβλητός 2 έως 3 μποφόρ απο Β έως ΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteocrete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook