O καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου

o-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-14-μαρτ-673874

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 αναμένονται βροχοπτώσεις το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο και στη συνέχεια στο Νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο και από το απόγευμα στα νότια ηπειρωτικά και το Νότιο Ιόνιο και Αιγαίο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί όσο και προς το βράδυ.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 8 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 4 έως 12, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 4 έως 14, στα νότια ηπειρωτικά από 6 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 14, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 9 έως 15, και στην Κρήτη από 10 έως 16 βαθμούς.

Χανιά

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων, το μεσημέρι καλός καιρός με λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής. Oι άνεμοι θα πνέουν ΝΔ έως Δ, εντάσεως από 2 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ρέθυμνο

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν Ν έως ΒΔ, εντάσεως από 1 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ηράκλειο

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΒΔ, εντάσεως από 2 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Λασίθι

Καθόλη τη διάρκεια της μέρας προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής. Άνεμος μεταβλητός 1 έως 3 μποφόρ απο ΒΒΑ έως ΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteocrete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook