Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-παρασκευή-7-φ-113974

sinnefaToπικές νεφώσεις περισσότερο αυξημένες στη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Παρασκευή 7/2, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Παρασκευή 7/2, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Παρασκευή 7/2, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook