Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-παρασκευή-7-δ-779584

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους που έως το μεσημέρι στις Σποράδες, την Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά και την Εύβοια θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Παγετός θα σημειωθεί έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ, τόσο στα ορεινά όσο και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της κεντρικής και βόρειας χώρας. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -2 έως 7 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από -7 έως 2, στα κεντρικά από -1 έως 11, στα νότια από 4 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 8, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 5 έως 15, και στην Κρήτη από 10 έως 13.

Χανιά

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις, το μεσημέρι καλός καιρός με λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΑ έως ΒΑ, εντάσεως από 1 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 3 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Ρέθυμνο

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν Β, εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 3 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Ηράκλειο

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΔ, εντάσεως από 4 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 3 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Λασίθι

Τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις, ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΔ, εντάσεως από 4 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 2 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteocrete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook