Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-παρασκευή-15-197970

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 στο Αιγαίο και την Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Ανατολικής Θεσσαλίας και Στερεάς. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις αρχικά στη Μακεδονία και τη Θράκη, οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ βροχές θα πέσουν από το μεσημέρι και έπειτα στη Θράκη και τα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά και πιθανώς σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Θράκης. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 5 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από -1 έως 9, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 1 έως 12, στα νότια ηπειρωτικά από 3 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 5 έως 9, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 6 έως 14, και στην Κρήτη από 8 έως 11.

Χανιά

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα καταιγίδας, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα καταιγίδας. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΒΒΑ, εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 1 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Ρέθυμνο

Τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής, ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα καταιγίδας. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΒΒΔ, εντάσεως από 4 έως 6 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Ηράκλειο

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΒΒΔ, εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Λασίθι

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ έως ΒΒΔ, εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 1 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteocrete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook