Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-24-μα-557473

Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, θα υπάρχουν όμως και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τα ορεινά της Κρήτης.

Η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί, όσο και προς το βράδυ.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 7 έως 17, στα δυτικά ηπειρωτικά από 8 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 18, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 9 έως 14, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 9 έως 16 και στη Ρόδο έως 19-20, και στην Κρήτη από 12 έως 16 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, όμως στο Νότιο Αιγαίο θα φτάνουν και τα 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε βόρειους 3 έως 5 μποφόρ.

Χανιά

Το μεσημέρι προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις, ενώ τις βραδινές ώρες αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΑ έως ΒΑ, εντάσεως από 2 έως 3 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ρέθυμνο

Τις μεσημεριανές ώρες προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις, ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν Β, εντάσεως 3 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ηράκλειο

Το μεσημέρι προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις, ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ, εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Λασίθι

Το μεσημέρι προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις, ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ έως ΒΒΔ, εντάσεως 3 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

meteocrete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook