Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 18 Νοεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-18-νο-540550

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου αναμένονται βροχές που στη δυτική χώρα και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι ισχυρές και στις παράκτιες και νησιωτικές περιοχές θα συνοδεύονται κατά τόπους από καταιγίδες. Σταδιακά και έως το απόγευμα τα ισχυρά φαινόμενα θα κινηθούν στα ανατολικότερα επηρεάζοντας κυρίως την Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, και την Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ καταιγίδες αναμένονται στις ίδιες περιοχές με εξαίρεση τη Κεντρική Μακεδονία. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, οι οποίες στα δυτικά και βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες στα νότια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ορεινά.

Χανιά

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων, το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ έως Α, εντάσεως από 1 έως 3 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ρέθυμνο

Τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής, ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως Ν, εντάσεως από 2 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ηράκλειο

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων, το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΝΝΑ, εντάσεως από 2 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Λασίθι

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις, το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΑ έως ΝΝΔ, εντάσεως από 1 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteocrete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook