Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-δευτέρα-11-ια-288005

Τοπικές νεφώσεις κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο όπου θα εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές, αυξημένη υγρασία σε ολόκληρη τη χώρα και τοπικά πυκνές ομίχλες κατά τις πρωινές κυρίως ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 17 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 18 στην Ήπειρο, από 7 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Δευτέρα 11/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Δευτέρα 11/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Δευτέρα 11/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook