“Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις για την υπόθεση Φουρθιώτη” λέει η Έφη Αχτσιόγλου

ο-κ-μητσοτάκης-οφείλει-εξηγήσεις-γι-1202821

«Απαιτούμε εξηγήσεις και σαφή τοποθέτηση από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη γι’ αυτή την κατάσταση μεγάλης παρακμής», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου στον “ΣΚΑΪ”, αναφορικά με την απάτη εις βάρος του Δημοσίου μέσω του προγράμματος “Συν-Εργασία”.

«Ένας άνθρωποςαποκομίζεικέρδος 200.000 ευρώ με απάτη από το Δημόσιο. Ο πρώην υπουργός Εργασίαςαποκαλύπτει ότι αυτός ο άνθρωπος,όχι απλώς έκανε την απάτη, αλλά εμφανιζότανστο Υπουργείο Εργασίας και απειλούσε με μπράβους τον ίδιο τον υπουργό, πολλές φορές κιόλας. Το σκάνδαλο αυτό έγινε Δεκέμβριο και φτάσαμε Απρίλιο χωρίς να έχει υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση από την κυβέρνηση. Αντιθέτως το πρόσωπο αυτό φυλασσόταν από την αστυνομία. Και αναρωτιέται κανείς, με τι πλάτες αυτός ο άνθρωπος πήγαινε στα υπουργεία και απειλούσε; Γιατί η απάτη του δεν οδηγήθηκε πάραυτα στη δικαιοσύνη; Με τι πλάτες είχε φύλαξη από την Ελληνική Αστυνομία; Την ώρα που η πλειονότητα της ελληνικής κοινωνία ζει με 530 ευρώ, αυτός έχει πάρει 200.000 ευρώ από το Δημόσιο και για5 μήνες καλύπτεται από την κυβέρνηση», σημείωσε.

Για την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας τόνισε ότι υπάρχει «απώλεια ελέγχου» και «ένα πολύ μεγάλο ερώτημα για το τι ακριβώς καθοδηγεί την κυβέρνηση στις αποφάσεις της», προσθέτοντας ότι «επιβλήθηκε λοκ-ντάουν με συγκεκριμένα επιδημιολογικά δεδομένα και 6 μήνες μετά η αγορά ανοίγει με χειρότερα δεδομένα, με περισσότερους διασωληνωμένους και ρεκόρ κρουσμάτων».

Η κ. Αχτσιόγλου επισήμανε ότι «είχαμε το πιο παρατεταμένο καθολικό λοκ-ντάουν στην Ευρώπη, το οποίο αποδεικνύεται αποτυχημένο» και αναφερόμενη στην κατάσταση της αγοράς υπογράμμισε ότι «οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν καταχρεωθεί και είναι στα όρια τη επιβίωσης».

Σημείωσε, τέλος, ότι «το άνοιγμα των καταστημάτων απαιτεί ασφαλές υγειονομικό σχέδιο και οικονομική υποστήριξη. Δυστυχώς, όμως, η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο επανεκκίνησης της οικονομίας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook