Ο Ιούνιος δεν θα είναι καλός μήνας για αυτά τα ζώδια

ο-ιούνιος-δεν-θα-είναι-καλός-μήνας-για-α-1050731

Το θερινό ηλιοστάσιο είναι λίγες μόλις ημέρες μακριά -στις 21 Ιουνίου- και η έκλειψη είναι μπροστά μας. Τέσσερις δυνατές αλλαγές και καταλυτικής σημασίας επανεκκινήσεις έχουν να περιμένουν τρία συγκεκριμένα ζώδια. Αυτό σημαίνει ότι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού δεν θα είναι καλός για αυτά. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, ανασκουμπωθείτε!

Πέρα από όλες τις αστρολογικές διελεύσεις που θα συμβούν τον Ιούνιο (ο Δίας θα είναι ανάδρομος στις 18 Ιουνίου, ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στις 23 Ιουνίου, η Αφροδίτη μπαίνει σε ορθή τροχιά στις 25 Ιουνίου και στις 20 Ιουνίου ξεκινάει η περίοδος του Καρκίνου), οι εκλείψεις -θα συμβούν στις 5 και 21 Ιουνίου- είναι αυτές που θα κυριαρχήσουν.

Τι έχεις να περιμένεις αν ανήκεις σε ένα από τα αυτά τα ζώδια;

Καρκίνος: θα έρθεις αντιμέτωπη με καρμικές καταστάσεις που επηρεάζουν την ευεξία σου

Υπάρχουν μερικά πράγματα που χρειάζεται να τακτοποιήσεις πριν ξεκινήσεις ένα νέο ταξίδι γύρω από τον ήλιο. Αν και η εποχή των γενεθλίων σου ξεκινά μέσα στον Ιούνιο, το μισό της εποχής του Καρκίνου θα είναι πολύ πιο συναρπαστικό για σένα. Στο ενδιάμεσο, η πρώτη έκλειψη θα φορτίσει τον 6ο οίκο σου που έχει να κάνει με την υγεία, την ενσυνειδητότητα, τις καθημερινές υποχρεώσεις και το εργασιακό περιβάλλον.

Αυτό θα φέρει “κλείσιμο” και διαύγεια σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς σου και θα σε βοηθήσει να βρεις το σκοπό της ψυχής σου. Πώς μπορείς αν είσαι πιο παραγωγική μέρα με τη μέρα; Συμβαδίζει ο στόχος σου με την καθημερινή σου προσπάθεια; Αν νιώσεις αποθαρρυμένη, η δεύτερη έκλειψη θα σου προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία και νοοτροπία για να κάνεις μια νέα αρχή. Αυτό μπορεί να μοιάζει βουνό στην αρχή αλλά θα τα καταφέρεις.

Σκορπιός: απελευθερώνεις σεξουαλικά τον εαυτό σου και αντανακλάται η αξία της αληθινής επαφής

Ξεπέρασες ανθρώπους, μέρη και πράγματα και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεσαι. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης σου διδάσκει μερικά πράγματα για τους στενούς δεσμούς και θα ρίξει φως στο αν άξιζαν ή όχι το χρόνο και την ενέργειά σου. Τι έχεις μάθει μέχρι τώρα; Η έκλειψη του Ιουνίου θα ενεργοποιήσει τον 2ο οίκο σου που έχει να κάνει με τις αξίες, τα οικονομικά και ξεχωριστές διεργασίες και αυτό θα είναι καταλυτικό στο πώς θα αντανακλάσουν τις οικονομικές σου συνήθειες, την πηγή εσόδων και την γενική ιδέα της σταθερότητας.

Επίσης, η έκλειψη θα ρίξει επίσης φως στον πυρήνα των αξιών σου και στην αυτοεκτίμησή σου. Είτε νιώθεις είτε όχι την αξία σου θα είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει αυτή την περίοδο αλλά η νέα έκλειψη θα ανοίξει το δρόμο σε ένα λαμπρό μέλλον. Κάποια ρίσκα αξίζουν αν πιστεύεις στον εαυτό σου, σύντομα θα μάθεις γιατί.

Ιχθύς: μαθαίνεις πώς να αλλάξεις την προσωπική και επαγγελματική ζωή

Οι τελευταίες εβδομάδες ήσουν λίγο προβληματισμένη αλλά δεν μπορείς να τα παρατήσεις μέχρι να δεις τον καθαρό ουρανό. Παρόλο που τα πάντα στην χρωματιστή σου προσωπικότητα και σε όσα σου ανήκουν στον κόσμο είναι στη μέση μιας επανάστασης τους τελευταίες μήνες, υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά να γίνει. Η πρώτη έκλειψη θα ανακινήσει τον 9ο οίκο σου που έχει να κάνει με την καριέρα, τη φήμη, τους ανθρώπους εξουσίας και τη μοίρα στον κόσμο. Η δεύτερη έκλειψη όχι μόνο θα λειτουργήσει σαν σφεντόνα για να πας μπροστά αλλά θα σου φέρει και την επαγγελματική διαύγεια που αναζητούσες καιρό.

Είτε σου αρέσει ή όχι ή δουλειά σου, θα είναι η τελευταία σου έγνοια καθώς όλα θα γυρίζουν γύρω από την αίσθηση της εξουσίας και την συνεισφορά στον κόσμο. Το τετράγωνο που θα σχηματιστεί μεταξύ της Αφροδίτης και του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα θα φέρει μια σπίθα άγχους και ανασφάλειας οπότε είναι σημαντικό να μείνεις γειωμένη και να μην χαθείς στη ομίχλη. Αν επιβιώσεις από τις δύο εκλείψεις θα σε φέρει πιο κοντά στην εσωτερική σου χαρά και τον σκοπό της ψυχής σου.

mariecalire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook