Ο ιεραπόστολος από την Αφρική που ήρθε στην Κρήτη για να λειτουργήσει και δηλώνει… Κρητικός! | Video + Photos

ο-ιεραπόστολος-από-την-αφρική-που-ήρθε-1571320

Από την Ουγκάντα, στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στις Αρχάνες Ηρακλείου βρέθηκε ο ιεραπόστολος πατέρας Αντώνιος Μουτιάμπα, ο οποίος συλλειτούργησε ανήμερα της μεγάλης θεομητορικής εορτής, των Εισοδίων της Θεοτόκου, στον Ιερό Ναό της Παναγίας, με την παρουσία του και τα λόγια αγάπης να δίνουν δύναμη στους πιστούς.

Ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος όπως είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του αισθάνεται Κρητικός στην… Αφρική, σε ηλικία των 17 ετών βρέθηκε στην Κρήτη και στο πλευρό του Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη. Σπούδασε στην Κρήτη και στην Ελλάδα και επέστρεψε στην Ουγκάντα για να προσφέρει έργο ζωής.

Στην Αφρική ο πατέρας Αντώνιος δίνει τη δική του μάχη όχι μόνο για τη φτώχεια αλλά και για τη μόρφωση των παιδιών, καθώς η γνώση όπως περιέγραψε αποτελεί δύναμη. Παράλληλα, απλώνει μια μεγάλη αγκαλιά σε χιλιάδες παιδιά καθημερινά, με τον ίδιο να αναφέρεται στο σημαντικό ιεραποστολικό έργο στην Ουγκάντα με τη συμβολή της Κρήτης.

Την ίδια ώρα, ο πατήρ Αντώνης Μουτιάμπα αναφέρθηκε σε δράσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων, στην αλλαγή των καιρικών συνθηκών καθώς και στις δυνατότητες που υπάρχουν στον τομέα της Κτηνοτροφίας και όπως είπε, επόμενος στόχος του, η ίδρυση σχολής ραπτικής.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook