Ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης στην Αντιπεριφέρεια Χανίων

ο-γραμματέας-του-κιναλ-μανώλης-χριστο-832110

Συνάντηση με τον κ. Απόστολο Βουλγαράκη είχε το πρωί στην Αντιπεριφέρεια Χανίων ο γραμματέας  του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο κ. Βουλγαράκης κατά την διάρκεια της συνάντησης ενημέρωσε τον κ. Χριστοδουλάκη για τα προβλήματα και τις καταστροφές που προκάλεσε στο νομό η τελευταία μεγάλη κακοκαιρία, με τον δεύτερο να σημειώνει από την πλευρά του ότι το Κίνημα Αλλαγής θα βρίσκεται δίπλα στους πολίτες των Χανίων για την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση των ζημιών.

Απαντώντας επίσης σε σχετική ερώτηση για την συνεργασία μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, ο κ. Χριστοδουλάκης, είπε ότι «επειδή οι περιφέρειες στέλνουν κεντρικά πολιτικά μηνύματα, το ΚΙΝΑΛ έκανε σαφές πως στις επερχόμενες εκλογές στηρίζει 13 ανθρώπους στις 13 περιφέρειες της χώρας. Πρόκειται για δικά μας αυτοδιοικητικά στελέχη που δεν χρειάζονται πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων με μια μακρά πορεία στο χώρο της αυτοδιοίκησης και με αξιόλογα προγράμματα και θέσεις για την επόμενη ημέρα.»

Ο κ. Χριστοδουλάκης είπε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πως δεν έχει αξιόλoγα στελέχη για να διεκδικήσει τις περιφέρειες της χώρας, πολύ ευχαρίστως να ακολουθήσει τις δικές μας επιλογές.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook