Ο γιος του Άντριου Λόιντ Βέμπερ πέθανε σε ηλικία 43 ετών

ο-γιος-του-άντριου-λόιντ-βέμπερ-πέθανε-1658268

Ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ ανακοίνωσε ότι ο μεγαλύτερος γιος του, Νίκολας, πέθανε από καρκίνο του στομάχου σε ηλικία 43 ετών.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης έγραψε στο Twitter ότι ο γιος του, ο οποίος ήταν επίσης επιτυχημένος συνθέτης, πέθανε το Σάββατο στο νοσοκομείο Basingstoke στο Hampshire περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του.

Ο Λόιντ έγραψε το βράδυ του Σαββάτου: «Είμαι συντετριμμένος που πρέπει να ανακοινώσω ότι ο αγαπημένος μου μεγαλύτερος γιος Nick πέθανε πριν από λίγες ώρες στο νοσοκομείο Basingstoke. Όλη η οικογένεια είναι συγκεντρωμένη και είμαστε όλοι καταβεβλημένοι».

Ο ιμπρεσάριος του μουσικού θεάτρου, ο οποίος έχει τρία Grammy, τέσσερα βραβεία Tony και ένα Όσκαρ, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της παράστασης Bad Cinderella στο Imperial Theatre της Νέας Υόρκης λόγω της νοσηλείας του γιου του.

Η παράσταση του Μπρόντγουεϊ είναι μια ανασχεδιασμένη εκδοχή της Σταχτοπούτας του West End του Λονδίνου, η οποία πήρε το όνομά της από ένα βασικό τραγούδι της παράστασης και έχει νέα τραγούδια, πρωταγωνιστή και τίτλο.

Ο γιος του, Νίκολας Λόιντ Γουέμπερ έγραψε μουσική για το δράμα του BBC One Love, Lies and Records και για μια θεατρική και συμφωνική εκδοχή του μυθιστορήματος Ο Μικρός Πρίγκιπας το 2009 σε συνεργασία με τον Τζέιμς Ντι Ριντ.

Το 2017, εργάστηκε στο «Fat Friends: The Musical». Το The Little Prince έκανε πρεμιέρα στο Lyric Theatre στο Μπέλφαστ, ενώ το Fat Friends ξεκίνησε μια μεγάλη περιοδεία.

Ο Νίκολας Λόιντ Γουέμπερ ανέλαβε επίσης την παραγωγή των Symphonic Suites του πατέρα του στο Theatre Royal Drury Lane στο Λονδίνο και το μουσικοθεατρικό άλμπουμ του ζευγαριού για τη Σταχτοπούτα του Λόιντ Γουέμπερ που κυκλοφόρησε για να συνδυαστεί με την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης το 2021 ήταν υποψήφιο για Grammy.

Με αφορμή την είδηση, ο τσελίστας Guy Johnston έγραψε: «Συντετριμμένος για εσάς και την ξαδέρφη μου, την Polly και τον μικρό Gus. Είστε όλοι στις σκέψεις μας. Στέλνουμε πολλή αγάπη και βαθύτατη συμπαράσταση».

Η σοπράνο Ρεμπέκα Κέιν έγραψε στο twitter: «Λυπάμαι πάρα πολύ, Άντριου. Πολλή αγάπη και δύναμη σε εσένα και την οικογένειά σου».

Η πρώτη σύζυγος του Λόιντ Γουέμπερ, Σάρα Χάγκιλ, είναι μητέρα του Νίκολας. Έχουν επίσης μια κόρη, την Imogen.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook