Ο Γιώργος Καραϊβάζ είναι πάντα εδώ

ο-γιώργος-καραϊβάζ-είναι-πάντα-εδώ-1212386

Κάθε φορά που η κυβέρνηση κομπάζει για κάποια επιτυχία στην πάταξη της εγκληματικότητας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιστρέφει ο Γιώργος Καραϊβάζ, η δολοφονία του οποίου παραμένει ανεξιχνίαστη, χωρίς οι αρχές να έχουν ενημερώσει για την πορεία των ερευνών (αν γίνονται έρευνες).

Αυτή τη φορά ήταν η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη του εμπρησμού στην εφημερίδα Real news που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη την πανηγύρισε ως απόδειξη ότι κάνει καλά τη δουλειά του.

Στο μεταξύ, μετά από αυτή τη σύλληψη, έγιναν προσαγωγές στο σωρό στα Προσφυγικά, όπως καταγγέλλεται, ανάμεσα στους οποίους ένας φωτορεπόρτερ και μια έγκυος. Οι εικόνες από την έφοδο της αστυνομίας δείχνουν διάθεση για επίδειξη κατασταλτικού μένους και για κατασκευή μιας εικόνας καταδίωξης αδίστακτων τρομοκρατών.

Εξηγείται εύκολα γιατί η κυβέρνηση, σε μια συγκυρία τόσο δυσμενή για την ίδια, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει με κάθε τρόπο και να διαφημίσει έργο, όπως η ίδια το αντιλαμβάνεται.

Όμως, είναι τόσο σπασμωδικές οι κινήσεις τους, που ο σχεδιασμός τους, τελικά, δεν αποδίδει.

Εκεί που περίμεναν συγχαρητήρια για τη σύλληψη του φερόμενου ως εμπρηστή, δέχονται αλλεπάλληλα ερωτήματα για την αδράνειά τους σε σχέση με τη δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ που προκάλεσε διεθνές ενδιαφέρον και συνδέθηκε από ευρωπαϊκά ΜΜΕ με έρευνες του για υποθέσεις που έθιγαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Θέλουν να ξεχάσουν τον Γ. Καραϊβάζ και η κοινωνική αντιπολίτευση δεν τους αφήνει. Ευτυχώς.

tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook