Ο Γιώργος Γεωργίου επέστρεψε και είναι καλά: «Από δική μου μαλ@@ το έπαθα- Το αλάτι έφτασε την πίεση 22,4»

ο-γιώργος-γεωργίου-επέστρεψε-και-είνα-561771

Υγιής και ορεξάτος- όπως πάντα- επέστρεψε στη ραδιοφωνική του εκπομπή, στον Real FM, ο γνωστός αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου μετά την προ ολίγων ημερών «περιπέτεια» της υγείας του, καθώς εισήχθη στην Εντατική.

«Γειά χαρά για όσους ανησυχούν είμαι καλά» ήταν τα πρώτα λόγια του στην έναρξη της εκπομπής του. «Ό, τι έπαθα, το έπαθα… από δικιά μου μ@λ@κία», είπε με τη γνωστή… αφοπλιστική ειλικρίνεια του, για να αποκαλύψει στη συνέχεια ότι η υπερβολική κατανάλωση από αλάτι έφτασε την πίεση του 22,4, με αποτέλεσμα να πάθει πνευμονικό οίδημα.

Οι εξετάσεις του έδειξαν ότι πλέον ξεπέρασε το πρόβλημα του, αλλά- όπως είπε- εάν είχε πρόβλημα στην καρδιά του τώρα δεν θα την είχε «σκαπουλάρει». Όπως αποκάλυψε: «Κάθε βράδυ τις τελευταίες μέρες, σαν το πρεζόνι έτρωγα μια μεγάλη σακούλα… γαριδάκια».

Ο γνωστός δημοσιογράφος ευχαρίστησε τους ακροατές του για την συμπαράσταση που του έδειξαν όλες αυτές τις ημέρες και προσπαθώντας να κρύψει τη συγκίνηση του, λύγισε και είπε «και εσείς μου λείψατε».

Στη συνέχεια έκανε μια μικρή αλλά πολύ περιεκτική ανάλυση στις ήττες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, στις χθεσινές του υποχρεώσεις, μέχρι το πρώτο διάλειμμα της εκπομπής, όπου και αποχώρησε για να ξεκουραστεί και άφησε το μικρόφωνο για το υπόλοιπο της εκπομπής στον προσωρινό αντικαταστάτη και καλό του φίλο, δημοσιογράφο Γιώργο Κολοκοτρώνη.

Πηγή: thecaller.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook