Ο Γιάννης Πάριος στα Χανιά – Σήμερα η μεγάλη συναυλία στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Στα Χανιά θα βρεθεί για μία μεγάλη συναυλία ο Γιάννης Πάριος στο πλαίσιο της μεγάλης περιοδείας που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα δώσει μία συναυλία την Τετάρτη 24 Ιουλίου στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου. Επίσης, συναυλίες θα δοθούν στο Ρέθυμνο στις 25 και στο Ηράκλειο στις 27 Ιουλίου

O Γιάννης Πάριος ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές αλλά και συνθέτες, παρουσιάζει τη δουλειά του με τίτλο «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ…»

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και έχοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ο καλλιτέχνης όσο και τα τραγούδια του.

Έχει τραγουδήσει τον έρωτα, γράφει στίχους και μουσική και τα τραγούδια του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Γιάννης Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με το πάθος και την αυθεντικότητά του που όλοι μια φορά στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν την εμπειρία του να παραβρεθούν σε συναυλία και να ακούσουν ζωντανά τον τραγουδιστή του έρωτα.

Να δονηθούν από την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, μέσω της ιδιαίτερης φωνής του και φυσικά το σίγουρο είναι πως εκείνο το βράδυ, θα φύγουμε όλοι μετά το τέλος της συναυλίας και θα αισθανθούμε ερωτευμένοι. Άλλοι με το ταίρι μας, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το «σήμερα», άλλοι με τη ζωή «που περνά και χάνεται». Ο έρωτας έτσι και αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας τρυπήσουν τα βέλη του.

Τραγουδούν : Κων/νος Αναγνώστου, Ροδόκλεια Κουταλέλη, Ελένη-Στυλιανή Αλεξανδρή
Μαέστρος: Ντίνος Γεωργούτσος
Μαζί του δεκαμελή ορχήστρα.

Πληροφορίες

Ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοράς Εισιτηρίων :

www.ticketplus.gr/event/40/giannis-parios?fbclid=IwAR2RmRj62YkmttmOwuQ4VFoKMKc74emCdiXwNj92BSmpCYgrsPL5OG7VWTk

Παράσταση: Τετάρτη 24 Ιουλίου,ώρα 21:00
Προπώληση εισιτήριων : Κιόσκι Δήμου Χανίων εντός του Δημοτικού Κήπου
Τιμές εισιτηρίων : Προπώληση 20 ευρώ (γενική είσοδος) 18 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων)
Πληροφορίες για τη Συναυλία : 2310257218,6909205621,6986713300

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ