Ο Γιάννης Λοβέρδος μιλάει για το body shaming που αντιμετώπισε – Πώς έχασε 120 κιλά

ο-γιάννης-λοβέρδος-μιλάει-για-το-body-shaming-που-1476608

Για το body shaming που αντιμετώπισε, αλλά και για το πώς κατάφερε να χάσει τουλάχιστον 120 κιλά μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος

«Υπάρχει κοινωνικός ρατσισμός από τους χειρότερος σε ό,τι αφορά τους παχύσαρκους», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος στο Breakfast@star προσθέτοντας ότι «το χειρότερο bullying γίνεται στα παιδιά στο σχολείο. Εγώ ήμουν από μικρός παχύσαρκος. Ξέρετε τι είναι να είσαι 8-10 χρονών και τα παιδιά να σε κοροϊδεύουν και να σε κρατούν σε απόσταση; Δεν κοινωνικοποιείσαι».

Μιλώντας για τη δική του ιστορία, ο «γαλάζιος» βουλευτής ανέφερε ότι έχει κάνει πολλές δίαιτες στη ζωή του, αλλά «είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που έχω κανονικό βάρος. Στο ‘πικ’ μου είχε ξεπεράσει τα 200 κιλά και τώρα είμαι λίγο κάτω από τα 90 για πρώτη φορά στη ζωή μου».

Όπως είπε, «το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις τα κιλά που έχασες. Έχασα τα κιλά με διατροφή και άσκηση».

«Υπήρχαν φορές που δυσκολευόμουν να σηκωθώ από το κρεβάτι», εξομολογήθηκε όσον αφορά στην εποχή που είχε παραπανίσια κιλά.

«Ήμουν ο μόνος με πολλά παραπάνω κιλά στην τηλεόραση. Έλεγαν για μένα “κοιτάξτε πώς είναι”. Χρειάζεται αυτοπειθαρχία και μάχη με τον εαυτό σου για να χάσεις τα κιλά. Δεν άντεχα το βάρος μου, τώρα κάθε μέρα περπατάω χιλιόμετρα», είπε ο Γιάννης Λοβέρδος.

«Ούτε εγώ περίμενα ότι θα το πετύχω. Κάθε μέρα δίνεις μάχη με τον εαυτό σου να μη φας. Κάθε μέρα! Είναι πολύ δύσκολο. Φυσικά δεν τρώω έξω και σήμερα για να κοινωνικοποιηθείς πρέπει να τρως», σημείωσε.

Ο Γιάννης Λοβέρδος ανέφερε επίσης: «Είμαι 60 ετών και αισθάνομαι 30. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να καταφέρουν τον στόχο τους».

ieidiseis.gr

One thought on “Ο Γιάννης Λοβέρδος μιλάει για το body shaming που αντιμετώπισε – Πώς έχασε 120 κιλά

  1. μπράβο του και συγχαρητήρια!
    ΑΛΛΑ, 100+ κιλά σε άτομα με μεταβολικό σύνδρομο ΔΕΝ χάνονται με δίαιτα και γυμναστική.
    Έχει κάνει κάποια βαρυατρική επέμβαση (στο στομάχι). Μόνον με τέτοιο τρόπο χάνονται πολλά κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα.
    Δείτε το ίδιο αποτέλεσμα και σε άλλο γνωστό πολιτικό, επί ΣΥΡΙΖΑ που έμεινε η σκιά του εαυτού του.
    Η ιατρική έχει προχωρήσει πολύ σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook