Ο Γιάννης Αγγελάκας επιστρέφει με καινούργια τραγούδια

ο-γιάννης-αγγελάκας-επιστρέφει-με-και-1437406

Από τους σημαντικότερους και πιο δημοφιλείς εκπροσώπους της ελληνικής ροκ σκηνής ο Γιάννης Αγγελάκας επιστρέφει με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο. «Έχω κέφια» είναι ο τίτλος της νέας αυτής δισκογραφικής δουλειάς στην οποίο ο τραγουδοποιός συμπράττει μουσικά με τους 100º C.

Το άλμπουμ περιέχει έντεκα τραγούδια, νέους σταθμούς μιας ψυχεδελικής διαδρομής που χαράζει η τρυφερότητα «αφηνιασμένων αγγελικών πλασμάτων».

«Έχω κέφια». Και πως αλλιώς θα μπορούσα να ονομάσω έναν δίσκο που η ηχογράφησή του ξεκίνησε λίγο πριν την πανδημία και τις εύφορες καραντίνες της και ολοκληρώθηκε λίγο πριν την ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία και με μια ακόμα πυρηνική απειλή να πλανιέται χαρμόσυνη πάνω απ’ τα κεφάλια μας; Και τέλος πάντων εγώ κι οι συνεργάτες μου, σαν χαρούμενοι, περήφανοι πολίτες αυτής της αξιοσέβαστης, ελεύθερης, πλούσιας και δίκαιης χώρας που χαίρει άκρας ψυχικής υγείας και κοινωνικής ειρήνης, πως αλλιώς θα μπορούσαμε να ονομάσουμε τον δίσκο μας; Την ευγνωμοσύνη μας για όλα αυτά τραγουδάμε» σημειώνει με νόημα ο δημιουργός

Όλα τα τραγούδια του θα είναι διαθέσιμα στις ψηφιακές πλατφόρμες στις 6 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook