Ο Γερμανός δημοσιογράφος στα Χανιά, το μπλουζάκι με τον Τσίπρα και το άγνωστο συμβάν στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο

ο-γερμανός-δημοσιογράφος-στα-χανιά-το-1486454

Ανταπόκριση στην γερμανική Bild δίνει από το λιμάνι των Χανίων ο δημοσιογράφος Peter Tiede, φορώντας μπλουζάκι που απεικονίζει τον ίδιο με τον Αλέξη Τσίπρα!

Ο Tiede διηγήθηκε στον φακό του zarpanews.gr πώς ο τότε πρωθυπουργός, του «έσωσε το τομάρι» όπως λέει, στην Κούβα το 2016 στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο. 

Όπως έμαθα, τότε τα πράγματα ήταν αρκετά σκούρα για τον Γερμανό, ο οποίος δεν είχε προλάβει να βγάλει δημοσιογραφική διαπίστευση και κυκλοφορούσε με τουριστική βίζα… Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους Κουβανούς αξιωματούχους… οι οποίοι, τον είχαν υπό… διακριτική παρακολούθηση, μην τυχόν και τραβήξει καμία φωτογραφία από την πολιτική κηδεία του Κάστρο και την εκδήλωση με τους πολιτικούς αρχηγούς…

Κάπου εκεί τον «καθάρισε» ο Τσίπρας, με τον οποίο γνωρίζονταν από την Ελλάδα καθώς εκείνα τα χρόνια η Bild και άλλες μεγάλες ξένες εφημερίδες είχαν «στρατοπεδεύσει» έξω από το Μαξίμου.

Θυμάστε…

Όσο για το μπλουζάκι;

Αυτό ήταν δώρο έκπληξη από Χανιώτη που γνώριζε την ιστορία.

 

 

ΖΑΡΠ…

One thought on “Ο Γερμανός δημοσιογράφος στα Χανιά, το μπλουζάκι με τον Τσίπρα και το άγνωστο συμβάν στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook