Ο γερανός της Τροχαίας στα Χανιά σηκώνει μόνο αυτοκίνητα ή και βάρκες; | Photos

ο-γερανός-της-τροχαίας-στα-χανιά-σηκών-793944

Τι εννοείς δε βγαίνουν οι βάρκες στη στεριά;!

Απίστευτο κι όμως αληθινό και άκρως… Χανιώτικο, το στιγμιότυπο που δημοσιεύει το zarpanews.gr από την ακτή Κανάρη, λίγο πριν το Κολυμβητήριο Χανίων.

Η εικονιζόμενη βάρκα είναι… αραγμένη έτσι πάνω στο πεζοδρόμιο, εδώ και καιρό από ότι λένε οι περίοικοι, με τις αρχές που κόβουν βόλτες καθώς φαίνεται να μην κάνουν το παραμικρό…

Για του λόγου το αληθές η φωτογραφία είναι σημερινή (σαββατόβραδο 5/1!)

Ενδεχομένως να μην ξέρουν ποιος έχει δικαιοδοσία… Λιμενικό, λόγω βάρκας-θάλασσας; ή αστυνομία, λόγω πεζοδρομίου-στεριάς;

ΥΓ: Τελικά ο γερανός της Τροχαίας στα Χανιά σηκώνει μόνο αυτοκίνητα… (μάλλον!)

zarpanews.gr

3 thoughts on “Ο γερανός της Τροχαίας στα Χανιά σηκώνει μόνο αυτοκίνητα ή και βάρκες; | Photos

  1. Πως να την σηκωσει ο «γερανος» της Τροχαιας αφου δεν εχει ουτε γερανο αλλα ουτε και πλατφορμα για να την φορτωσει.Ειναι εξοπλισμενος για να ρυμουλκει οχηματα και μονο.Ο Δημος εχει και τα εργαλεια και την αρμοδιοτητα.

  2. Εκεί στην πίσω μεριά της ΑΒΕΑ στην αριστερή μεριά όπως πάμε για κολυμβητήριο, στα πάρκινγκ που λένε BUSES ONLY, είναι ο οδηγος συνέχεια! Άλλες φορές λαγοκοιμάται & άλλες φορές σερφαρει με τις ώρες στο ιντερνέτ με το τηλέφωνο του. Τον βλέπω και Πέμπτες, τότες που’ναι η λαϊκή! Μπορεί και να σκέφτεται με ποιο τρόπο θα σηκώσει την βάρκα η να καταστρώνει σχεδία και να κάνει μαθηματικούς υπολογισμούς αποκόλλησης και ανύψωσης του φορτίου. Μάλλον εκεί περιμένει σε καθημερινή σχεδόν βάση για να κατέβει γρηγορότερα στην πόλη όταν τον καλέσουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook