Ο γάμος της χρονιάς: Μεξικανός δήμαρχος παντρεύτηκε αλιγάτορα που φορούσε νυφικό

ο-γάμος-της-χρονιάς-μεξικανός-δήμαρχο-1478194

Μια πανάρχαια παράδοση τελέστηκε στο Μεξικό, όταν ο Βίκτορ Ούγκο Σόσα, δήμαρχος του Σαν Πέδρο Χουαμελούλα παντρεύτηκε έναν αλιγάτορα που φορούσε νυφικό. Μάλιστα, ο γάμος σφραγίστηκε με ένα φιλί.

Το συγκεκριμένο μυστήριο αποτελεί μέρος μια πανάρχαιας τελετουργίας που γίνεται για να φέρει αφθονία στο χωριό Σαν Πέδρο Χουαμελούλα που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό Μεξικό.

Ο επτάχρονος αλιγάτορας με το παρατσούκλι «Μικρή Πριγκίπισσα» θεωρείται μια θεότητα που αντιπροσωπεύει στη Μητέρα Γη και ο γάμος της με τον τοπικό ηγέτη συμβολίζει την ένωση των ανθρώπων με τα Θεία.

Η τελετή ήταν φαντασμαγορική, με παραδοσιακή μουσική και τους καλεσμένους να εκλιπαρούν τον γαμπρό να φιλήσει τη «νύφη». Ο δήμαρχος κουβαλούσε στην αγκαλιά του τον αλιγάτορα μέσα στο εορταστικό κλίμα που είχε στηθεί.

Το στόμα του αλιγάτορα ήταν δεμένο για την αποφυγή ατυχημάτων, αφού ο δήμαρχος τον φίλησε πολλές φορές κατά την διάρκεια της τελετής. «Ζητάμε από τη φύση αρκετή βροχή και φαγητό καθώς και ψάρια στο ποτάμι», είπε ο δήμαρχος.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook