Ο γάμος της χρονιάς έγινε στα Χανιά, στα μέρη του Ζορμπά | Photos + Video

ο-γάμος-της-χρονιάς-έγινε-στα-χανιά-στα-874278

Σε έναν παραμυθένιο γάμο στα Χανιά με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και το ρομαντικό ξωκλήσι, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα «ένωσαν» το απόγευμα του Σαββάτου τις ζωές τους, ανταλλάσσοντας μεταξύ τους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Πιστοί στις επιταγές της παράδοσης, οι νεόνυμφοι, έφτασαν στο εκκλησάκι που θα τελούνταν το μυστήριο συνοδεία οργάνων, έχοντας στο πλευρό τους βρακοφόρους και Κρητικοπούλες.

Νωρίτερα εξάλλου φίλοι και φίλες του ζευγαριού, είχαν βοηθήσει στο στόλισμα του γαμπρού και της νύφης, που δεν έβλεπαν την ώρα να επιδοθούν στο «χορό του Ησαϊα».Από νωρίς στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι των Χανίων, επικρατούσε το αδιαχώρητο, από φίλους και συγγενείς των νεόνυμφων, που βρέθηκαν στο πλευρό τους σε αυτή την όμορφη στιγμή της ζωής τους για να τους ευχηθούν.Η νυφούλα, μια οπτασία στο νυφικό του Βλάσση Χολέβα, ενώ δίπλα της ο γαμπρός ντυμένος με την υπογραφή του Νίκου Αποστολόπουλου, ένας αληθινός «λευκός ιππότης» για την Σοφία της καρδιάς του, σε μία ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από «αγάπη», ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία όμορφη τελετή.

Εμφανώς συγκινημένος και πανευτυχής, ο Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου καμάρωνε όπως δήλωσε στο zarpanews.gr για την επιλογή του πατέρα του: «Χαίρομαι πάρα πολύ που ο πατέρας μου επέλεξε να παντρευτεί μία γυναίκα, την οποία την αγαπώ κι εγώ…».

Άξιοι κουμπάροι η Βάνα Μπάρμπα, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης, δέχονταν «βροχή» και εκείνοι τα συγχαρητήρια των καλεσμένων, στο πλευρό των νεόνυμφων που «έλαμπαν» από ευτυχία, στο άκουσμα της μιας ευχής, πίσω απ’ την άλλη.Ακολούθησε η δεξίωση στο μαγευτικό χώρο του Sea View Beach Bar Restaurant, όπου ο ιδιοκτήτης και Χανιώτης κουμπάρος του ζευγαριού, έδωσε το έναυσμα για το γαμήλιο γλέντι. Τραπέζια στρωμένα με το παραδοσιακό γαμοπίλαφο και άφθονα κρητικά εδέσματα, ικανοποίησαν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, ενώ η ρακή και το κρασί έρεαν… άφθονα.

Με τον γαμπρό, να σέρνει το χορό, στα μέρη, όπου ο Άντονι Κουήν ως «Zorbas» έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο το «συρτάκι», η νύχτα στο Σταυρό πήρε «φωτιά» με τις μουσικές των Μανώλη Κονταρού και του Στέλιου Μπικάκη, που φρόντισαν με τα συγκροτήματά τους να διασκεδάσουν τους καλεσμένους, κρατώντας το γλέντι μέχρι πρωίας…

zarpanews.gr

5 thoughts on “Ο γάμος της χρονιάς έγινε στα Χανιά, στα μέρη του Ζορμπά | Photos + Video

  1. Μας εζαλισανε πια με αυτο το γαμο . Τι παραπανω ειχε δηλαδη απ’τους υπολοιπους ; Εξωγηινοιπαντρευτηκανε ; Ελεος πια , μια βδομαδα τωρα .

  2. ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ!!!

    ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΡΑΠΟΡΤ!! ΖΩΑ ΧΑΝΙΩΤΕΣ!!

    ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook