Ο γαϊδουρίστας των Χανίων με την Porsche που παρκάρει όπου γουστάρει… | Photo

ο-γαϊδουρίστας-των-χανίων-με-την-porsche-που-839662

Κοιτώντας αρχικά τη φωτογραφία, υποθέτει κανείς οτι το όχημα περιμένει απλά το φανάρι να ανάψει πράσινο για να ξεκινήσει.

Έλα όμως που είναι παρκαρισμένο! Έτσι την πάτησαν σήμερα το πρωί αρκετοί οδηγοί στην οδό Τσόντου Βάρδα, κάθετη της Ηρώων Πολυτεχνείου, περιμένοντας για λίγο και απορώντας τι κάνει ο μπροστινός οδηγός και δεν ξεκινάει στο πράσινο.Ο ιδιοκτήτης της Porsche μάλλον δεν νοιάζεται για πιθανό πρόστιμο, αλλά ούτε και για την ταλαιπωρία που προκαλεί στους υπόλοιπους οδηγούς. Βρήκε θέση (ο θεός να την κάνει) να παρκάρει  και έφυγε «κύριος».

zarpanews.gr

4 thoughts on “Ο γαϊδουρίστας των Χανίων με την Porsche που παρκάρει όπου γουστάρει… | Photo

  1. Κάθε μέρα κυρίως τις απογευματινές ώρες υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα εκεί. Από την απέναντι πλευρά του δρόμου ειδικά, παρκάρουν το μισό αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανεις να περπατήσει σαν τον άνθρωπο. Για να μην πούμε για το συγκεκριμένο φανάρι, που μέχρι ο πρώτος να αντιληφθεί ότι έχει ανάψει πράσινο, να αφήσει με την ησυχία του το κινητό στο δίπλα κάθισμα, να βάλει πρώτη και να κατεφέρει να στρίψει, είναι ο μόνος που περνάει το φανάρι…Νομιμα τουλάχιστον, γιατί από πίσω ξεφεύγουν 3 4 βιαστικοί με πολύ βαθύ πορτοκαλί…..

    1. Σωστός! Βαλε και τα φορτηγά που κανονικά παρκάρουν πίσω από την πορσε. Μια λωριδα με το ζόρι τις περισσότερες φορές

    2. Γαϊδουρίστας είναι ο κάτοχος αυτοκινήτου με πινακίδες που δεν ξεκινούν από ΧΝ;
      Ενδιαφέρομαι να κάνω δική μου κατηγορία με αντίστοιχες φωτογραφίες αλλά με οχήματα που ξεκινούν από ΧΝ, πως σκέφτεστε να την ονομάσετε;

  2. Πώς σας ακούγεται το Χανιόνος κύριε Λουκάκη; Από το ΧΝ και τον όνο (γαϊδούρι) αν και πιστεύω ότι είναι προσβολή για τα συμπαθητικά τετράποδα όλο αυτό. ☺

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook