Ο γαϊδουρίστας της πλατείας με την BMW και ο άλλος με την τζιπούρα | Photos

ο-γαϊδουρίστας-της-πλατείας-με-την-bmw-κα-916647

Αποτελεί πλέον καθημερινό φαινόμενο το παράνομο παρκάρισμα στα Χανιά, καθώς όσα κι αν λέγονται, όσα κι αν γράφονται, οι οι «γαϊδουρίστας» της πόλης μας συναγωνίζεται ο ένας ο τον άλλον στις παραβάσεις.

Παρόλα αυτά όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr η ανάδειξη του τελικού νικητή είναι δύσκολη, αφού το θράσος και των δύο οδηγών… σκάει και γάιδαρο!

Στην πρώτη φωτό, ο «Μπεμβές» της Πλατείας 1866 πάρκαρε την κουρσάρα του πάνω στο πεζοδρόμιο, αδιαφορώντας τελείως για το που θα κινηθούν βραδιάτικα οι πεζοί , ηλικιωμένοι, γονείς με καροτσάκια και άτομα με προβλήματα όρασης κίνησης.Κι αν τον ρωτήσει κανείς γιατί πάρκαρε στο πεζοδρόμιο έχει ως μόνιμη «καραμέλα» στο στόμα την δικαιολογία, «ότι δεν βρίσκει πάρκινγκ να αφήσει το όχημα. Που να το βάλει, κοτζάμ αμάξι; Στην τσέπη του»; Άλλωστε κι ο μπροστινός του έχει κάνει παρκάρει παράνομα…

Στην δεύτερη φωτό, μέρα μεσημέρι ο γαϊδουρίστας στο κέντρο της πόλης, άραξε τη τζιπούρα του στη γωνία Σκαλίδη και Πειραιώς. Αλλά όχι όπου κι όπου… Πάνω ακριβώς στην διάβαση! Εκεί τον βόλεψε, εκεί το άφησε! Αδιαφορώντας βέβαια αν με τον τρόπο που στάθμευσε κάνει δύσκολη την ζωή των συμπολιτών του που θα πρέπει να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να κυκλοφορήσουν στο κέντρο.

Τα πρόστιμα του ΚΟΚ είναι αυστηρά για αυτές τις παραβάσεις. Το θέμα όμως είναι ότι η αστυνόμευση είναι ελλιπής και δεν τιμωρούνται οι παραβάτες, με αποτέλεσμα οι «γαϊδουρίστας» να κάνουν μέρα νύχτα… πάρτι στα Χανιά.

zarpanews.gr

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook