Ο Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης στο Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων

Επίσκεψη στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων, πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Κατά την συνάντηση ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ζερβός ενημέρωσε τον κ. Φραγκάκη για τα προβλήματα που άπτονται του Θαλάσσιου Τουρισμού και συμφωνήθηκε να υπάρξει από κοινού, άμεση συνεργασία ώστε να προωθηθούν θέματα όπως:

Η ολοκλήρωση έγκρισης του οργανογράμματος του αναγκαίου προσωπικού του Λιμενικού Ταμείου, ώστε να μπορεί η Υπηρεσία στο μέλλον προσλαμβάνει προσωπικό για να ανταποκρίνεται στην συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες λειτουργίες της.

H ανάπτυξη των λιμενικών υποδομών με στόχο την αύξηση του θαλάσσιου τουρισμού και η διερεύνηση υλοποίησης των χωροθετημένων Τουριστικών λιμένων όπως π.χ. της Σούδας και της Παλαιόχωρας.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα υποβοήθησης της Κρουαζιέρας και της σχετιζόμενης με αυτήν τουριστικής προβολής καθώς και θέματα που αφορούν τις λοιπές λιμενικές υποδομές του Νομού, όπως των λιμανιών των βόρειων ακτών του Νομού, των Σφακίων κλπ.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ