Ο Φουρθιώτης έκανε μήνυση στον Βρούτση – Δείτε τα έγγραφα

ο-φουρθιώτης-έκανε-μήνυση-στον-βρούτσ-1203175

Μετά τις απειλές με μπράβους ενάντια στον πρώην υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ο Μένιος Φουρθιώτης τώρα μηνύει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του παρουσιαστή, η μήνυση κατατέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Η μήνυση έγινε σύμφωνα με τα αρθρα 219 και 220ΚΠΔ για παράβαση των 362 ΠΚ (συκοφαντική δυσφήμηση), 259 (παράβαση καθήκοντος), 239 ΠΚ (κατάχρηση εξουσίας) και αρ. 38 του Ν.4624/199 (παραβίαση προσωπικών δεδομένων).

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Βρούτσης αποκάλυψε την περασμένη Κυριακή ότι όταν οι αρμόδιες υπηρεσίες ανακάλυψαν απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ του Μένιου Φουρθιώτη στο πρόγραμμα Συν-Εργασία, εκείνος εισέβαλε στο υπουργείο με μπράβους και απειλούσε υπαλλήλους και ηγεσία.

Ο πρώην υπουργός Εργασίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε στη συνέχεια ότι ο Μένιος Φουρθιώτης εισέπραξε επί τρεις μήνες από το πρόγραμμα Συν-Εργασία, από 210.000 έως 240.000 ευρώ αφού ο μισθός που παρουσίαζε ήταν από 70.000 έως 80.000 ευρώ.

Ο πρώην υπουργός Εργασίας μιλώντας στο OPEN την Τετάρτη αποκάλυψε ακόμα ότι ο παρουσιαστής δεν πήγε μια φορά αλλά πολλές φορές στο υπουργείο Εργασίας και απειλούσε τους υπαλλήλους μέχρι να φτάσει στο σημείο να μπουκάρει και στο υπουργικό γραφείο με μπράβους εκτοξεύοντας απειλές.

One thought on “Ο Φουρθιώτης έκανε μήνυση στον Βρούτση – Δείτε τα έγγραφα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook