Ο Φίλης μετά τη συνάντηση με Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώσει τον αριστερό προσανατολισμό του

ο-φίλης-μετά-τη-συνάντηση-με-κασσελάκη-1773762

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Νίκο Φίλη.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της συνάντησης το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ό,τι έχει πει δεν το έχει πει εν θερμώ, αλλά με πόνο.

Μιλώντας με δημοσιογράφους το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για έναν ειλικρινή διάλογο με τον νέο πρόεδρο του κόμματος.

Σημείωσε ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά είπε πως υπάρχει μια κοινή στόχευση που είναι το κόμμα να δώσει τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και να καταγράφει στην κάλπη η λαϊκή αποδοκιμασία κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αναφορικά με την αναδιοργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φιλης είπε πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και πως είναι μια ανοιχτή κουβέντα.

Επίσης ο Φίλης τόνισε πως πιστεύουμε στα όργανα και στο Συνέδριο που υπάρχει απόφαση για τον Νοέμβριο. Το θέμα θα συζητηθεί μετά τις αυτοδιοικητικές κάλπες.

«Η συνάντηση με τον Στέφανο κασελάκη τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία εκκρεμούσε ήδη πριν από τις εκλογές, από τη συζήτηση που είχαμε κάνει στο Συνέδριο του κόμματος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπάρχει μία συμφωνία ότι θα πρέπει να δώσει τη μάχη, έτσι ώστε σε αυτές τις εκλογές να εκφραστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για να μπορέσει να πείσει στην παρούσα φάση πρέπει να επιβεβαιώσει τον αριστερό προσανατολισμό του, να κερδίσει το κέντρο με αριστερές πολιτικές, με κοινωνικό κράτος, την παιδεία, την υγεία, μεγάλα θέματα, τα οποία διατρέχουν μαζί με τα θέματα της διαφθοράς.

Τα όργανα πρέπει να συνεδριάσουν και να προχωρήσουμε στις προδιαγεγραμμένες διαδικασίες», δήλωσε.

«Ότι έχω πει δεν τα είπα εν θερμώ, τα είπα με πόνο», απαντησε ο Νίκος Φίλης για τις δηλώσεις που έκανε τις προηγούμενες μέρες.

«Η πρόθεση είναι να είμαστε ενωμένοι, αλλά θα προκύψει από τις συμπεριφορές όλων των μελών.

Το θέμα είναι με την πράξη μας να στέλνεις μήνυμα στην κοινωνία», πρόσθεσε ο Νίκος Φίλης.

Αναφορικά για το χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου, ο κ. Φίλης «είπε ότι το θέμα αυτό θα το κουβεντιάσει μετά τις εκλογές» και ότι τώρα η μάχη θα επικεντρωθεί στις δημοτικές εκλογές.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook