Ο Φεβρουάριος θα είναι δύσκολος γι’ αυτά τα 3 ζώδια επαγγελματικά και προσωπικά

ο-φεβρουάριος-θα-είναι-δύσκολος-γι-αυ-1620177

Ο πιο σύντομος μήνας της χρονιάς, ο Φεβρουάριος, είναι και ο πρώτος χωρίς ανάδρομες πορείες πλανητών. Ωστόσο έχουμε ανατροπές, ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο στις 05/02/2023 και μάλιστα θα επηρεαστούν άμεσα ορισμένα ζώδια.

Η διάθεση για αλλαγές θα κορυφωθεί την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, τόσο εξαιτίας του τετραγώνου Ήλιου-Ουρανού που γίνεται στις 04/02/2023 όσο και εξαιτίας της Πανσελήνου στις 05/02/2023 που η πιο στενή όψη της είναι το τετράγωνο με τον πλανήτη των αλλαγών και των ραγδαίων εξελίξεων. Παράλληλα, την ίδια μέρα της Πανσελήνου έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να μεταφραστούν, ως καθοριστικές αλλαγές και μια δύσκολη περίοδο ειδικά για τα 3 παρακάτω ζώδια:

Λέων

Υπάρχουν δύο μεγάλες περίοδοι που θα δοκιμάσουν τη δύναμη και την αντοχή στις σχέσεις σας. Η πρώτη και πιο εκρηκτική έρχεται αυτόν το μήνα, αρχές Φεβρουαρίου, με τη Σελήνη στο ζώδιο σας να σας δημιουργεί έντονα συναισθήματα, τα οποία δύσκολα μπορείτε να διαχειριστείτε, ενώ πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε απρόοπτες καταστάσεις, οι οποίες έρχονται να προσθέσουν ακόμη περισσότερο στρες και προβληματισμό στη καθημερινότητα σας. Η δεύτερη πιο δύσκολη περίοδος για εσάς τους Λέοντες, μέσα στο 2023, αναμένεται να είναι τους καλοκαιρινούς μήνες.

Παρθένος

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου 2023 κατατάσσει τους Παρθένους ως ένα από τα 5 πιο άτυχα ζώδια. Ειδικά όσον αφορά την εργασία, όταν η Πανσέληνος θα συμβεί στους Λέοντες, στις αρχές του μήνα. Αυτό το αστρολογικό πέρασμα κάνει τους Παρθένους αναποφάσιστους, δειλούς, διστακτικούς. Ωστόσο ως αφοσιωμένα και υπεύθυνα άτομα, έχετε επίσης αυτοπεποίθηση, είστε θετικοί αλλά, λόγω έλλειψης δύναμης, γίνεστε πεισματάρηδες και συντηρητικοί. Πολύ πιθανό κάποια σχέδια σας να πάνε πίσω ή να νιώσετε στασιμότητα και πως βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον το οποίο δεν σας καλύπτει πια.

Αιγόκερως

Μπορεί ο Άρης να έχει σταματήσει την ανάδρομη πορεία του, ωστόσο η επιρροή του στο ζώδιο σου είναι ακόμη έντονη, με αποτέλεσμα να έχεις καθυστερήσεις, δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σου, αλλά και γενικότερα να βρίσκεσαι μέσα σε ένα κλίμα εκρηκτικό, στο οποίο εύκολα κάτι μπορεί να πάει στραβά και λάθος. Διατήρησε τη ψυχραιμία σου και προσπάθησε να είσαι πιο επιεικής και συγκρατημένος με τους γύρω σου.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook