Ο έξυπνος τρόπος για να θυμάστε πάντα να φοράτε αντηλιακό

ο-έξυπνος-τρόπος-για-να-θυμάστε-πάντα-ν-1494419

Το αντηλιακό είναι ένα απαραίτητο προϊόν που προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου -και όχι μόνο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Αν δεν ενσωματώσετε το αντηλιακό στην καθημερινή σας ρουτίνα, διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο να προσβληθείτε από καρκίνο του δέρματος ή ακόμη και να δείτε το δέρμα σας να γερνάει νωρίτερα.

Αλλά πρόκειται για ένα προϊόν για το δέρμα που οι περισσότεροι δυσκολεύονται να θυμούνται να εφαρμόζουν σε καθημερινή βάση και κυρίως όταν δεν βρίσκονται στην παραλία -και εδώ έρχεται η Dr. Jackie Walters με μια πρακτική συμβουλή.

Η ίδια, σύμφωνα με το healthdigest.com, δήλωσε στο The List ότι προσθέτει μια σταγόνα foundation στο αντηλιακό της. «Θέλω όντως λίγη κάλυψη», εξήγησε. «Ήμουν στην Ελλάδα για εννέα ημέρες και φορούσα [αντηλιακό] κάθε μέρα και ήταν καταπληκτικό. Έμοιαζε σαν να είχα βάλει μακιγιάζ».

Έτσι θυμάται να συμπεριλαμβάνει το αντηλιακό στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της. «Τοποθετώ [το δικό μου] μαζί με το μακιγιάζ μου, οπότε αν είναι στην ίδια περιοχή με το μακιγιάζ μου, βάζω μια σταγόνα foundation και καλύπτω ολόκληρο το πρόσωπο και το λαιμό μου με αυτό, ώστε να μην το ξεχάσω», δήλωσε η Dr. Walters. Και πρόσθεσε: «Είναι σχεδόν σαν να λέω στους ασθενείς μου: Βάλτε τα αντισυλληπτικά σας χάπια μαζί με την οδοντόκρεμά σας». Φυσικά, η συμβουλή μπορεί να τροποποιηθεί για να ταιριάζει στο δικό σας πρόγραμμα.

Για παράδειγμα, αν δεν φοράτε μακιγιάζ, σκεφτείτε να βάλετε ένα μπουκάλι αντηλιακό δίπλα στα κλειδιά σας. Εφόσον είναι δίπλα σε ένα αντικείμενο που χρησιμοποιείτε καθημερινά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα θυμηθείτε να βάλετε λίγο πριν φύγετε από το σπίτι.

Γιατί όλοι πρέπει να φορούν αντηλιακό

Η επιστήμη δείχνει ότι είναι πολύ καλή ιδέα να φοράτε αντηλιακό κάθε μέρα και όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά ακόμη και στα χέρια σας. Η Dr. Walters συμφώνησε, πηγαίνοντας τη δήλωση αυτή ένα βήμα παραπέρα, διευκρινίζοντας το ποιος ακριβώς θα πρέπει να ανησυχεί για τους κινδύνους της έκθεσης στον ήλιο. «Το πρώτο πράγμα που θα πω [είναι]: Όλοι πρέπει να φορούν αντηλιακό», είπε. «Άνδρας, γυναίκα, αγόρι, κορίτσι -όλοι πρέπει να φορούν αντηλιακό».

«Για πρώτη φορά φέτος, είδα πραγματικά έναν καρκίνο του δέρματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων», πρόσθεσε η Walters. «[Αυτό] μου έφερε ξανά στο μυαλό γιατί χρειαζόμαστε αυτό το προϊόν και ότι είναι προστατευτικό για το δέρμα».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook